Karamella

Id: 15208

Karamella
Karamella är en popgrupp som funnits sedan april 2015 bestående av 3 tjejer på 8 år som sjunger och dansar till kända pophits (Dolly Style, Justin Bieber, Markus och Martinus etc) samt till flera egna låtar som blivit kända och väldigt populära bland skolbarn i hela Sverige via Spotify och Youtube.

Färgglada kläder och peruker, godisregn (lösgodisföretaget Karamellkungen är en av sponsorerna), fartfylld musik och en professionell show utlovas! Föräldrar är alltid med och hjälper till under konserterna. Karamella har eget ljus och egen ljudanläggning (musikaffären Jam Gitarrer är en annan av sponsorerna), och behöver bara ett strömuttag för att kunna köra igång.

Fram till september 2016 har de 180.000 views på YouTube, 7000 följare på Instagram och 4 egna låtar på Spotify. De uppträder gärna och mycket, och har hittills bokats i Borlänge (Kupolen och Folkhögskola), Gävle (köpcenter), Surahammar (stadsfestival), Vällingby (2ggr på stadsfestival, 2015 och 2016), Karlstad (lekland) och Grums (köpcenter).

De har även uppträtt på massor av kalas, fester, skolarrangemang och liknande. Höjdpunkten hittills är ett framträdande tillsammans med idolerna i Dolly Style inför nästan 3000 fans på Vällingbydagarna 2015, se Youtube för klipp från detta framträdande.
^