KATARINAS MAGDANS

Id: 8386

KATARINAS MAGDANS
Katarina är en otroligt talangfylld magdansös. Hon har tidigare arbetat på de största Libanesiska restaurangerna i Stockholm bl.a Cave De Roi, Al Sarab, Phenicia och Lebanon. Just nu leder hon sina egna kurser, Orientalics,på Sturebadet i Sturegallerian. En formgivande magdansträning med inspirerande magdansmusik för alla. Katarina är utbildad till orientalisk magdansös i USA, men har rest och arbetat runt om i världen bl.a Brasilien och Australien.

Katarinas dansshow anses inge en magisk atmosfär blandat med glädje och humor för alla gäster. Hon blandar gärna modernare rytmer med klassisk "oriental" beroende på tilfälle och publik. Det är inte ovanligt att se henne bjuda upp festens gäster att dansa med henne en stund!

Katarina arrangerar magdanskurser för möhippor och svensexor samt ger en magdansuppvisning för hela gruppen om så önskas. Denblivande bruden/brudgummen får lånaen magdansdräkt/ orientalisk galabeya och sedan dansa för oss alla!Om tillfälle finns kan hela partyt komma till den restaurangen Katarina uppträder på den kvällen och bruden/ brudgummen får då tillfälle att visa upp sina nyvunna dansrörelser!
^