Kerstin Ryhed Lundin & Britta Bergström

Id: 12545

Kerstin Ryhed Lundin & Britta Bergström
Piano- och sångduo
Britta Bergström och Kerstin Ryhed Lundin har tillsammans en piano- och sångduo. De har många års erfarenhet av att underhålla vid olika typer av privata tillställningar och företagsevent.
Middagsunderhållning eller pianobar med sing-along

Duon framför en välkänd och blandad repertoar som passar bra vid minglet, under middagen eller till kaffet. Önskas mer drag kring pianot så åker stora ”hitkatalogen” fram och alla kan vara med och sjunga!

Musik-quizz
Någon typ av musiktävling brukar vara roligt att ha på festen. Det kan vara en intro-tävling, där laget eller deltagarna ska vara först med att känna igen låten. Eller varför inte en tävling där man ska koppla ihop låt, artist och år.

Sångworkshop eller körtävling
En populär och teambyggande aktivitet är att arragera en sång-workshop. Deltagarna får repetera in några svängiga låtar — allt från gospel till pop, rock och disco. Hur avancerat det blir avgör sångvanan. Kul blir det hur som helst! Kanske övas även några enkla steg in?

Körtävling (liknande Körslaget) är ett annat alternativ där lagen coachas av Kerstin och Britta innan det är dags för uppvisning.

Alternativen är många och roliga! Kerstin och Britta är flexibla och diskuterar gärna nya idéer.
Evenemangen skräddarsys efter önskemål.
^