Kjell Barkman

Id: 15317

Kjell Barkman
Kjell har utövat musik under lång tid, de sista tre åren på heltid mer professionellt. Har erfarenhet av att spela på såväl större som mindre scener.

Kjell har spelat för drygt 4000 personer t.ex. i samband med Diggiloo. Han uppvisar en stor mångsidighet inom det musikaliska området med repertoar inom visor, 60-tal, covers men inget område är främmande även andlig musik. Kjell har givit ut en egen skiva ¨Mina Ideal¨ med egna kompositioner. De egna kompositionerna har stort inslag av 60-tal, innehåller tänkvärda och innehållsrika texter ofta med medryckande melodiösa melodier.

Ett uppträdande omfattar ofta en blandning av egna melodier samt covers. Musiken tilltalar en bred publik. Kan anlitas för både mindre och större evenemang, konserter, födelsedagsfester, viskvällar, bröllop etc. Kombinationen Kjells röst med ett följsamt gitarrspel skapar en stämning och glädje man kommer ihåg efter uppträdandet.

Ett bröllopspar, födelsedagsbarn kan t.ex. få en egen sång med även ny melodi. Önskas allsång har Kjell en gedigen erfarenhet med bra låturval och har en speciell förmåga att kunna spela låtar han aldrig hört förut. Vill man erhålla en personlig prägel och en varm känsla från evenemanget är Kjell ett naturligt val.
^