KONTAKTANNONSEN

Id: 8354

KONTAKTANNONSEN
Kontaktannonsen en musikalkomedi om sökandet efter den rätte.

Hur ska man förbereda sig inför ett första möte med en potentiel livspartner? Man vill försöka göra intryck och ge en bra bild. Det blir inte lättare med vetskapen om att det bara tar ett par sekunder att göra sig en uppfattning om en person. Det måste bli rätt på en gång. Vara sig själv. Fast bättre. Tuffare. Snyggare. Smartare. Den inre rösten som klankar på allt redan innan man hunnit säga det. Det finns egentligen bara en tröst båda går igenom samma kval!

I en stad nära där du bor tilldrar sig denna musikalkomedi som tar dig in i kärlekens farofyllda djungel. Vi får möta Peter - försäljare - och Kajsa - polis -, bägge två överlevare i det sociala singelträsket. Efter ännu en misslyckad kväll på krogen svarar Peter på en kontaktannons - som Kajsa har skrivit. Spelet har bara börjat

Till rolig, träffsäker text och fina melodier med musikdramtiska höjdpunkter får vi följa två människor i deras tappra försök att närma sig varandra. Peter och Kajsa söker det vi alla behöver det mest efterlängtade och svåra en ärlig och nära kontakt med en annan människa.

Medverkande: Jonas Samuelsson-Nerbe, Gunilla Backman, Lena Graanth, Anna-Maria Hallgarn eller Sandra Caménisch.

Piano: Carina E Nilsson eller Anders Holtz.
Längd: ca 1 timme.
^