LATINameriSVENSKT 100%” Marco Rios & Natalie Beabella

Id: 12251

LATINameriSVENSKT 100%” Marco Rios & Natalie Beabella
En unik mix där de LatinameriSvenska kulturer möts i en musikalisk och kärleksfull omfamning. I det här programmet finns chansen att njuta såväl av Marco och Natalies egna sånger samt tolkningar av Björn Afzelius och andra svenska artister på spanska i både samba, cha-cha, bossatakter mm.

Välkomna in i Marco & Natalies latinamerisvenska famnar, där det tropiska möter det nordiska.

Marco Rios, Värmlänning från Peru, numera bosatt i Stockholm, är ett bekant namn bland latinomusikälskare i Sverige. På sina turnéer runt om i landet har han i flera års tid, glatt både vuxna och barn på skolor, festivaler, förskolor, kyrkor mm. Marco slog igenom med barnprogramserien ’Hej amigo!’ på SVT Bolibompa, Björnes magasin och för sitt samarbete med Björn Afzelius och numera med Doge Doggelito.


CD: ”Afzelius på spanska” och ”Värmlatino”. BarnCD: ”Hej amigo”, ”Sambalelê”, ”Jag kan om jag vill!” och ”A la rueda rueda”.

Natalie Beabella: Sångerska, gitarrist, artist och musikproducent från Argentina. När hon inte sitter i El Sol y la Luna studios och producerar sina och andras låtar, så uppträder hon som solist eller med sin egen musikgrupp "Natalie Beabella" och spelar världsmusik på olika festivaler både i Sverige och internationellt. CDn ”No te doy más” (Du får inget mer) är hennes nyaste produktion.

Marco & Natalie uppträder även för barn med programmet ”Hej amigo!”Foto Luis Romero(c) Riogrande Production
^