Leif "Budda" Baltazars

Id: 15268

Leif "Budda" Baltazars
Sveriges meste DJ?

Startade med att ”snurra” skivor redan 1967, och nu näs- tan 50 år och 1000-tals spelningar senare, håller grabben på fortfarande!
Inte många som kan ställa upp med det i sitt CV.
NAMNET BUDDA?

Jahn Claeson, som var gårdsföreståndare på Fritidsgården Brynjan i Gävle, hörde att några av mina närmaste kompi- sar kallade mig för Budda. När det skulle göras affischer och annonser så sa han kort och gott... - Budda skall du kalla dig för när du är discjockey. Det är ett namn som alla kommer ihåg.

Janne, du viste inte hur rätt du hade! (R.I.P.)
Nu, nästan 50 år senare, så är det många som på ett eller annat sätt kommer ihåg att någon gång, någon stans, stött på en DJ, som kallats för Budda.
JAG KAN ERBJUDA HELKVÄLLAR INOM DESSA OMRÅDEN.

Schlagerbar, Rockbar, Födelsedagar, Bröllop, Privatfest, Firmafest, Klassfest, Dansotek, Studenten, Discotek mm.

Jag kan musiken från 50-, 60,- 70,- 80,- 90,- 00,- och 10-talet, vilket gör att jag i stort sett är allround inom alla musikaliska områden.
Som Dj är jag erfarna & professionell på att möta den breda mixen på människor som det lätt blir på företagsevent & konferenser. jag är alltid 100% förberedda och lyssnar på hur ni vill ha det.
MUSIKEN

Musiken är bland det viktigaste för en lyckad fest. Den påverkar oss utan att vi tänker speciellt mycket på det. Med olika musikstilar påverkas vårt humör och välbefinnande. Därför är det viktigt för en disc- jockey att kunna känna av stämningen och anpassa musiken på bästa sätt.
Jag har arbetat med musik för olika festliga tillfällen sedan 1967 och har en gedigen erfarenhet av att anpassa musiken efter alla stilar och åldrar.

Det finns nog ingenting som är mer personligt än musiksmak. Det beror på att de flesta har personliga minnen till en viss sorts musik.

Jag gör verkligen allt för att tillfredställa så många smaker och önskemål som möjligt. Finnessen är att blanda utan att det upplevs som rörigt och ostrukturerat.
I musikbiblioteket finns det tiotusentals titlar och artister. Naturligtvis har jag inget fast program utan anpassar musikvalet efter stämning, inriktning och önskemål under kvällen.

TILL SIST
... jag snackar mellan låtarna också!
^