LENNART KÅGE
Jag har turnerat på heltid sedan det glada 80-talet, spelat runt hela Skandinavien, ute i Europa samt i USA. Medlem i olika band genom åren, bl. a. Bluesbag samt Liverpool; "Svenska Beatles. Studiomusiker då och då, bl. a. med Marie Fredriksson.

Trubadurat i Åre, Sälen, Stöten, Tänndalen, Birka Cruises mm, företagsfester, pubar o klubbar från Kiruna till Köpenhamn och jobbat med ett antal av landets större företag. Har även öppnat som förband för Status Quo för 5000 personer, 3 gånger. Ensam med en akustisk gitarr. Satt en period live i Radio P4 som levande jukebox med gitarr och en repertoar av gamla goda låtar och en del nya favoriter. Ett nytt kul sätt att få kontakt med lyssnarna.

Börjar bli en veteran på musikaktiviteter, bl a Så Ska Det Låta, som en av de första i landet som gjort aktiviteten live, för stora eller små grupper. Att göra musik tillsammans med andra på detta sätt ger en härlig kontakt med människor och jag älskar det.

Jag bor på Vikbolandet utanför Norrköping med min familj, skönt efter Stockholmsåren. Skärgård på tre håll runtomkring oss och samtidigt nära till stadslivet. Som egen företagare, aktivitetsledare och musiker är jag fortfarande tacksam och förundrad över att det där gitarrspelandet kunde bli till ett riktigt yrke. Det bästa i världen.

^
I samarbete med:

United Stage, Live Nation, 2Entertain, Blixten & Co, MLP m.fl.