Leo Beck

Id: 797

Leo Beck
Jag är Stockholmstrubaduren med många års erfarenhet från musik- och nöjesbranschen. Jag har varit verksam som trubadur och sångare i coverband sedan början av 90-talet.

Jag trivs när jag får sätta fart på kalaset, rocka igång firmafesten, skapa stämning på bröllopet och spela upp till dans framåt sena natten. Idag är jag en etablerad trubadur/artist med ca 130 spelningar per år, varav det flesta är företagsarrangemang.

Mitt mål med varje spelning är att få till ett lyckat, professionellt och roligt arrangemang, oavsett om det är den lilla festen eller den stora och viktiga kick-offen. Beroende på önskemål och förutsättningar framträder jag i olika konstellationer. Som singeltrubadur, i duo med bland andra Thomas Zidén & Lasse Nyström, med coverbandet Kick Off eller med Leo Beck Band.

Skulle jag vara upptagen på efterfrågat datum, kan jag varmt rekommendera några väl valda trubadurkollegor eller fest- och partyband, allt enligt önskemål. Mina kollegor har alla gedigen erfarenhet av att underhålla på företagsfester, bröllop och födelsedagspartyn. Nedan följer en presentation av mitt party- och festband Kick Off.
Leo kör också en rolig musikfrågesport som är den perfekta ”igångsättar- aktiviteten” till kaffet på din fest.

Välkommen att boka Leo Beck.
^