Lhina Hansson Duo och Duo Blå Toner

Id: 12492

Lhina Hansson Duo och Duo Blå Toner
Den ultimata stämningsmusiken för en lyckad kväll! Den erfarna jazz/soulsångerskan Lhina Hansson erbjuder 2 duos: Duo Blåa Toner och Lhina Hansson Duo. Duo Blåa Toner består av Lhina Hansson (sång) och Pelle Eriksson (piano).

Efter många års samarbete har duon hunnit med att förhöja stämningen på en mängd hotell,events och tillställningar i hela landet. De har medverkat i tv4 och var anlitade som husband i Dubai på fasionabla Jebel Ali Resort 2011.

På repertoaren står allt från Monica Zetterlunds finstämda ballader via svängiga Frank Sinatralåtar till Ray Charles-blues och guldkorn från Norah Jones. Lhinas karaktäristiska röst och Pelles rhodestoner på Nordpiano bildar ett unikt sound som lämnar få oberörda.

Lhina Hansson duo består av Lhina Hansson (sång) och Johan Hynynen (gitarr). Även de har ett flerårigt samarbete bakom sig runt om i Sverige. Här bjuds på sköna latinamerikanska rytmer blandat med svängig blues, något som höjer temperaturen oavsett väderlek!

Båda duos arbetar även temabaserat (latin, blues osv) om så önskas, och har inför sommaren laddat repertoaren med medryckande sommarjazzlåtar. Garanterad igenkänningsfaktor och stämningshöjande effekt utlovas.
Det perfekta valet för att skapa en smakfull och lyckad atmosfär helt enkelt!

Lhina Hansson kan även anlitas som solosångerska.
^