Lili Öst
I och med att jag skrev och började jobba med Paus eller Kaos, så började en ny tanke spira inom mig även när det gäller middagsunderhållningsbiten, om att föra samman traditionell show och föreläsning på riktigt. Skapa ett nytt forum inom underhållning, som blir till en typ av inspirationsföreläsning men med showens flärd och lätthet. Gifta ihop tankeförändrande inspiration, med humor och musik.

Tillsammans med pianisten/kapellmästaren Carina E Nilsson började jag spåna om ett sådant samarbete. Hon och hennes band ”The Moneypennies” idel kvinnliga, högkvalitativa musiker, omfamnade idén och showen Feelgood har nu vuxit fram och finns även den startklar i början av 2010.

Vi började tankearbetet redan i början av förra året, men först nu har vi haft tid att få det på plats.
Jag börjar här, men ser en otrolig potential att skapa något ännu större framåt. Detta kan inspirera publiken på ett sätt som är helt nytt inom underhållning. Varför tvingas välja att inspirera publiken med antingen inspirationsföreläsning eller underhållning, när man kan välja att ge dem allt i ett och samma paket.

Det behövs något nytt nu, när vi alla måste ta nya tag och få kraft till att vända lågkonjunkturens konsekvenser och blåsa liv i tillförsikten om en positiv framtid. Folk behöver bli inspirerade och påminda om hur mycket man själv kan påverka sitt liv och hur det ser ut och hur mycket det faktiskt betyder det här med hur vi tänker – och förutom detta, även få njuta av att bli underhållna.
Detta är för mig, ett otroligt spännande projekt, eftersom jag för samman de två saker som jag älskar mest att göra – att inspirera och att sjunga!


^
I samarbete med:

United Stage, Live Nation, 2Entertain, Blixten & Co, MLP m.fl.