Lovers of Covers
Lovers Of Covers framträder vanligtvis som en Duo (2 pers. = Gitarrer, Rytminstrument & Sång) men kan utökas till Trio (Duo + Trummor) eller Kvartett (Duo + Trummor & El-Bas) om så önskas.

Vi har satsat på att ha en riktigt bred och omväxlande repertoar med axplock ifrån de senaste 50 årens mest kända engelska och svenska låtar. Pop & rock, ballader, visor, musikaler m.m.

Utöver framförande av glad & svänging levande musik agerar vi ofta även Dj, vilket innebär att vi har med oss tiotusentals låtar på CD och Hårddisk för att kunna köra Disco.

Att vi kan leverera en kombination av levande musik + disco har visat sig vara ett bra säljargument för oss samt mycket prisvärt för kund/arrangör.

Vi försöker alltid att, med alla till buds stående medel, se till att just din tillställning blir både lyckad och oförglömlig. Våra åtaganden spänner ifrån små privata fester ända upp till riktigt stora tillställningar. Vi har framträtt för såväl statsministrar & företagsledare som vanligt folk.

Lovers Of Covers medlemmar (beroende på typ av bokning) heter Pierre Breidensjö (sång & gitarr), Thomas Vikström (sång & gitarr), Glen Spove (sång & gitarr), Mats Levén (sång), Johan Kullberg (trummor), Nalle Påhlsson (El-Bas). Alla är proffessionella musiker med både världsturnéer och melodifestivaler i bagaget.

Ett framträdande brukar vanligtvis innebära att vi under en kväll spelar Levande musik 2 x 45 minuter samt att vi avslutar kvällen med Disco. Kundens önskemål står dock alltid i centrum varför vi till fullo anpassar oss till rådande situation.

Vi har ingen spikad låtordning som vi följer. Typen av gig / engagemang bestämmer vår inriktningen och vi gör vårt låtval med utgångspunkt ifrån de människor vi framträder för.

På begäran kan vi anordna en underhållande Musiktävling eller köra Karaoke med Karaokevärd.

OBS! Vi spelar 100% LIVE. Inga bakgrunder el. maskiner.

^
I samarbete med:

United Stage, Live Nation, 2Entertain, Blixten & Co, MLP m.fl.