Made In Iron (Iron Maiden)

Id: 16462

Made In Iron (Iron Maiden)
Det legendariska heavy metal-bandet IRON MAIDEN bildades 1975 i Storbritannien av basisten och låtskrivaren Steve Harris. Bandet är ett av de mest inflytelserika och framgångsrika någonsin inom musikgenren heavy metal med över 100 miljoner sålda album.

Deras musik skildrar oftast historiska händelser i Storbritannien som är baserade på äldre historier, böcker och folksägner. Meritlistan med hitlåtar är lång och innehåller bland annat Run To The Hills, Fear Of The Dark, The Number Of The Beast, The Trooper med flera. Att bandet idag är ett av de mest populära rockbanden i världen säger sig självt av att dom årligen är det stora dragplåstret på festivaler som Rock In Rio, Download Festival & Monsters Of Rock.

Tribute-bandet MADE IN IRON är bandet som har tagit tribute-begreppet till en helt ny nivå.
Dom kommer från Göteborg och har spelat på de officiella Iron Maiden för och efterfesterna och de största rockklubbarna runt om i Europa med deras ”Tribute to the Beast”.

Med siktet inställt på att återskapa magin och energin i Maidens klassiska era, tar dom sig an låtarna med högsta professionalism för att återge sound och material till sista ton.

Bandmedlemmar
Jonas Heidgert
Jonas Johansson
Roger Svensson
Peter Wennerholm
Simon Lundh.
^