Madmix
Partybandet som blandar egna svenska partylåtar med dom absolut största Svenska hitsen genom tiderna! Madmix har gjort hundratals gig över hela Sverige och har tidigare släppt singlar med kända covers som Raggarrock, Sommartider, I love rock n roll ,mfl.

Under 2012 spelades albumet fem i promille in och innehåller bara eget material. Svenska humorfyllda och rockiga låtar som borde kunna vara framtidens partyhits! En liveshow med Madmix innehåller allt, vi kör dom egna låtarna blandat med dom partylåtarna vi vet fungerar så som, Sommartider, Ooa hela natten, 800 grader, Kung för en dag, osv!

Vi kastar ut uppblåsbara gitarrer till publiken så dom får vara hårdrocksgitarrister för en dag! En garanterad succé.. Vi kan leverera minst 2 x 45 minuter och vi ser till att publiken är med från första stund i handklapp, allsång och skrik. Vår frontman är en entertainer av hög klass som inte ger sig förrän hela publiken är med!

Detta blandat med rätt låtar gör en kväll med Madmix till en succé!
Alla som har sett Madmix tidigare vet att detta fungerar överallt, från den lilla puben till den största festivalscenen.. Madmix reser med egen produktion och tekniker.. Vi håller just nu på att boka upp våren och sommarens turné.

Med spelningar bokade i både Norge och Sverige under 2013 kan vi med säkerhet säga att partypubliken kommer aldrig ha så skoj som i år. Så tveka inte nu.. Boka Madmix till ditt evenemang!! Kolla in vår hemsida för mer info

^
I samarbete med:

United Stage, Live Nation, 2Entertain, Blixten & Co, MLP m.fl.