Magnus Betnér

Id: 3926

Magnus Betnér
Beskrivning: Magnus känner du kanske igen från Parlamentet, 100%, Veckans Nyheter eller något av alla de andra humorprogram han medverkat i. Framför allt kanske du har sett Magnus i hans egna program I Ditt Ansikte som har premiär i höst. I programmet I Ditt Ansikte tar Bobbo Krull med Magnus till några av de platser som Magnus har häcklat från scen, Aftonbladet, moské, Greenpeace, för att ta se om Magnus är lika kaxig ansikte mot ansikte.

Magnus är bra i TV, men hans styrka är standup live.

Han turnérar flitigt runt på klubbar och teatrar i Sverige och är även en av de mest anlitade komikerna på företags-sidan. Vill ni ha en komiker med innehåll som kan få era gäster att skratta samtidigt som de tänker efter lite så bokar ni Magnus.

Magnus ord om Magnus Betnér: Det värsta jag vet är att bli bokad till fel sammanhang. Det är bland annat därför jag har varit med och dragit igång FTW Productions. Bokar du mig så är det viktigt att du vet vad det är jag egentligen gör.

För att bilda dig en uppfattning om det kan du till exempel gå och se mig live på någon klubb, eller be FTW Productions om en promo DVD. När kunder väl har förstått vad det är de får så har jag inga missnöjda kunder, det är en garanti!
^