MAGNUS JACOBSSON

Id: 10379

MAGNUS JACOBSSON
Magnus har slapsticken och den fysiska komiken som specialité, med hisnande hopp och handlösa fall, får han publiken att dra efter andan och skratta på samma gång.
Magnus har arbetat utomlands det mesta under de 15 år som han varit verksam, men har synts en hel del även i sverige, med bla. Carl Einar Häckner, Galenskaparna och Aftershave, men också på tv, i reklamfilm och events runt om i sverige.
De senaste 7 åren har magnus jobbat med James Thierre, en fransk cirkus/teater artist, som också är barnbarn till Charlie Chaplin, föreställningarna har krönt stor succé och dragit fulla hus runt om i världen i 7 år.

Nu är magnus hemma i sverige igen och kan erbjuda ett komiskt nummer i en talarstol där allt går åt skogen och inget blir sagt, perfekt som öppning på tråkiga konferenser,
ett komiskt akrobatiknummer i en säng, komiskt trollerinummer, mingel med trolleri, eller som förvirrad gäst, el dyligt.
Perfekt till företagsfest konferens, eller teatern.

Magnus har också en föreställning som heter Cirkus Ba, tillsammans med sin flickvän Marta, en föreställning, med humor poesi,luftakrobatik, och magi. förest. längd ca:45 min.
^