Magnus Karlberg

Id: 15258

Magnus Karlberg
Med en bred repertoar har Magnus uppträtt från sing/songwriter och country till musikalscen, kyrka, opera och burlesk.

Nedan några prov från Magnus breda repertoar som finner sin plats lika bra på det stora event som på den mindre privata festen.

SING/SONG WRITER, VISOR & COUNTRY
​Personligt och intimt med visor, country och covers från t ex Emmylou Harris, John Denver, Bruce Springsteen, eget material. Med eller utan kompband. Anpassas efter dina önskemål.
PROGRAMMET SKRÄDDARSYS EFTER DINA ÖNSKEMÅL​

COUNTER TENOR
Den manliga sopranen
​Som countertenor/manlig sopran har Magnus arbetat i flera olika projekt. Bland annat med Nya Utomjordiska (Göteborg) i många av deras musikdramatiska föreställningar. Han spelade även den Sydamerikanska indianska sångerskan Yma Zumac i en stor show på NK tillsammans med Anders Ekborg och Tua Åberg. Mest framträdande har dock rollen som Mary Sunshine i musikalen Chicago med medspelare som bl a a Jan Malmsjö och Petra Nielsen. Magnus medverkade i rollen under hela föreställningens uppsättning i Sverige och även i den tyska uppsättningen i Düsseldorf. ​Förutom ovanstående har Magnus även gjort flertalet solistframträdanden i kyrkor och diverse andra sammanhang.​
STÄMNINGSHÖJANDE OPERA ​SKRÄDDARSYS EFTER DINA ÖNSKEMÅL​

ALEXANDRA
En röst på höga klackar
​Med humor och sensualism förför och berör Alexandra publiken i en hårt make'ad show med prat, jazz, pop & soul covers samt en och annan musikalisk och visuell överraskning. Alexandra har medverkat i flera olika TV-underhållningar och hon har även förgyllt tillvaron för människor i New York och Barcelona. 
SKRÄDDARSYS EFTER DINA ÖNSKEMÅL​
^