Marcus Palm

Id: 3393

Marcus Palm
Har gjort över 1300 professionella ståuppshower sedan starten 1997. Medverkade i Stockholm Live våren 2007. Var av killarna bakom TV-showen "DUBBAT" i SVT där han också deltog som lagledare och komiker. Han improviserar gärna och har alltid fokuserat på "Här-och-nu-Stand up". Har sen 2011 också skapat bröllopskomikern med specialskriven show för bröllopsfester.

Nu senast har vi kunnat se honom i framträdande roller i humorshowen SNN News med Mikael Tornving i spetsen. Tidigare har han haft komiska roller i serier som Mäklarna, Hjälp, Robins Talkshow, En 4:a för 3, samt ett gäng dramaserier. På filmduken debuterade han med en av huvudrollerna i thrillern "Det okända" (2000) och man har man sett honom i andra filmer som t ex "Hundtricket" och "Noll tolerans”.

Marcus ämnesval kretsar helt fritt från aktuella händelser till absurda vardagssituationer. Han lyfter på locket till egna pinsamma upplevelser samt gräver djupt i problematiken kring relationer och vad som skiljer oss manligt och kvinnligt. Hans starkaste sida är nog att han alltid är på glatt humör och har en skön energi med sig upp på scen.

"En stark, levande själ som är grym på att improvisera med total scennärvaro", enligt ansedda kollegor. Palms show är ett enkelt val om du vill vara säker på att lyfta kvällen och höja stämningen med expressiv igenkänningskomik.
^