Martin & Co

Id: 14276

Martin & Co
Engelskfödd svensk trubadur och musiker, med fötterna på jorden och högt i tak. Med 30-års erfarenhet av spelande, har han samlat på sig en enorm repertoar av pop, folk & countrymusik från Sverige, Irland, England, USA och Södra Afrika. Som frontman har han uppträtt i grupperna The auld triangle, School och Soul Survivors och som gitarrist, basist och pianist bakom artister som Stina Wollter och Ola Salo.


Det han inte kan, lär han sig medan du dricker ur ditt kaffe. Detta gör att han kan variera programmet efter stundens och publikens behov. Martins egna program fokuseras tematiskt kring personer, händelser och musikaliska utflykter till Irland eller Afrika, eller närmare med hans egna tonsättningar av exempelvis Pär Lagerqvist och Dan Andersson, vilken han även översatt till engelska.


Han har också ett program med egna prisbelönta översättningar av Bob Dylan till svenska. Utöver hans egen musik, kan han skriva text och musik på beställning. Om budgeten finns och behovet kräver kan fler duktiga musiker tas in, annars räcker det långt med en röst, en gitarr och en vilja att mötas i musiken.
^