Martin & Magic Keyboards

Id: 13045

Martin & Magic  Keyboards
Mitt namn är Martin och jag bor i Göteborg. Sedan mer än 30 år arbetar jag som sångare/musiker/artist.
Jag har spelat i POP- och DANS-band och har även sjungit med en ”negro spiritual” sextett i runt om i de skandinaviska länderna, Schweiz, USA, Österike, Tyskland och på flera kryssningsfartyg i Europa.

Sedan 10 år har jag satsat på moderna keyboard och spelar & sjunger som ”ONE MAN BAND” - MARTIN & MAGIC KEYBOARDS. Då min musikrepertoar innehåller allt från gamla evergreens till dagens hitlistor vänder jag mig till en väldigt bred grupp av lyssnare/publik i olika åldrar och med olika smak.

Allt från Glenn Miller, Nat King Cole, Dean Martin, Frank Sinatra, Elvis Presley, Beatles, Billy Joel, Elton John, Simon & Garfunkel till Robbie Williams, Michael Bouble, Owl City, Hoffmaestro, Bob Marley, Ray Charles, Coldplay, Cridence C. R, Kenny Rodgers.

Exempel på musikstilar som jag spelar och sjunger är ballader, valser, pop, rock, swing, bugg och country. Språkmässigt sjunger jag på engelska, svenska, italienska, spanska och franska.

När det behövs (1 till 2 timmar) använder jag DISKO del. av utrustningen och spelar disco CD`s med discomixar från 60´s till 2000´s.
^