Mats Lindström

Id: 16994

Mats Lindström
Mitt namn är Mats Lindström. Jag har haft förmånen att spela, sjunga, showa och vara konferencier på olika events under många år, i flera olika länder och av varierande storlek. Allt ifrån en publik på ett fåtal, till större scener framför tusentals åhörare. Tveka inte att kontakta mig för ett samtal runt ert nästa event, vad det än må vara. Gardenparty, bröllop, företagsevent, dop, eller kalas. Ni bjuder in folk, jag står för underhållningen. Jag kommer helt själv eller så tar jag med mig en sångerska och/eller ett band. Jag lovar att det blir en upplevelse utöver det vanliga.
Referenser och röster på hemsidor:
"Företagets jubileumsmiddag för 120p på Clarion Skanstull. Mats leder och håller ihop hela kvällen på ett fantastiskt sätt både som konferencier, sångare och pianist. Stor begåvning. Älskar fest när det blir så här bra"
"Ja att tänka utanför boxen, visade sig bli en riktig fullträff. Vi ville ha klass och rutin och det fick vi. Mats du var verkligen precis det vi sökte och ville ha, du är ett riktigt proffs"
"En multitalang som levererar med hjärtat det du önskar!! Musik sång humor och djup"
"Mats sjunger fantastiskt och är både lugn, underhållande och rolig. Skapade en musikquiz på ett enkelt och roligt sätt. Allt var precis som jag önskat mig"
"Fantastisk sångare och musiker! En Gudabenådad röst som är helt unik i Sverige. Han har dessutom en helskön humor och berättar skrönor som få."
"Mats är trevlig, musikalisk och bjuder på sig själv Helt klart en mycket bra person"
^