Mats Randér

Id: 11036

Mats Randér
Som artist
Mats Randér är en stor musikalisk artist som behärskar många instrument och han har en mycket varm och härlig röst. Han är fenomenal på att närma sig publiken samtidigt som han bjuder på förstklassig sång och musik!

Som konferencier & programledare
Mats Randér är den av våra artister som är mest efterfrågad som moderator och konferencier till olika evenemang, alltifrån konferenser och bolagsstämmor till representativa middagar. Med sin enorma kunskap, stor professionalism och stort engagemang vågar vi påstå att Mats inom väldigt snar framtid kommer gå om de nu mest etablerade kollegorna i konferencierbranschen.

Han vann det i branschen prestigefyllda Narrenpriset som "Årets Programledare 2005" med följande motivering:
Mats Randér är en av Sveriges i särklass bästa eventprogramledare. Med sin skicklighet bidrar han till en fördjupad och innerlig inspiration och ett extra mervärde. Måste upplevas!"

Mats tog emot ära och bekräftelse på prisutdelningen på Hotel Rival i Stockholm och kan nu sälla sig till skaran av tidigare vinnare med namn som Annika Hagström, Kristin Kaspersen, Fredrik Belfrage, Mark Levengood och Filip Hammar & Fredrik Wikingsson. Priset delas ut årligen av Svenska EventAkademin.

En konferencier som finns med och hjälper till att driva konferensen framåt på ett professionellt sätt kan vara avgörande för det bestående intrycket. Mats styrka ligger i att han äger förmågan att på ett mycket insiktsfullt och seriöst sätt intervjua företagsledningen eller föredragshållaren, samtidigt som han lyckas förmedla en lättsam ton som bidrar till att konferensen får ett bra flöde.

Vid många tillfällen har han även regisserat innehållet på konferensen. Läs gärna mer under länken konferensunderhållning.

Vi använder ofta Mats när det gäller manus, regi och upplägg till olika produktioner. Även detta är en sida av honom som vi varmt kan rekommendera!

Övrigt
Mats har även varit engagerad vid olika tv-produktioner, bland några kan nämnas TV4:s Sen Kväll Med Luuk där han hade rollen som Kristians bollplank och fingerad studioman. Han har varit programledare för SM i banracing som sändes på Viasat Sport och även medverkat i Värdens Minsta Lillasyster, en barnproduktion i SVT.

Han har också varit mycket efterfrågad som publikuppvärmare, bland annat i Så Ska Det Låta, Sen Kväll Med Luuk och i samband med den ärofyllda Grammisgalan i Globen med 10.000 i publiken.
^