MICHAEL HALVARSON

Id: 5445

MICHAEL HALVARSON
MICHAEL HALVARSON - En svensk världsartist

Michael Halvarson är komikern och artisten som gjort succé både i Sverige och utomlands. Hans föreställningar bygger på komik, "ficktjuveri" och magi, och innefattar en stor del åskådarmedverkan.

År 2006 uppmärksammades han av världsberömda Cirque du Soleil och hans internationella karriär tog fart. Som första svenska komiker någonsin fick han en av huvudrollerna i en av deras jätteproduktioner och de senaste åren har han tillbringat i USA och Kanada, turnérandes med sin "ficktjuveriakt" i Cirque du Soleils show KOOZA. Just nu befinner sig Michael Halvarson på stor turné i Nordamerika med kan vid lediga datum ta egangemang på olika event i Sverige eller andra platser i världen.

Michael Halvarson gjorde sin professionella scendebut på Wallmans Golden Hits som sjuttonåring. Sedan dess och han gjort krogframträdanden, gästspelat i revyer och medverkat i ett flertal radio- och TV-sammanhang. Han har under lång tid varit en av Sveriges mest populära underhållare på företags- och eventmarknaden.
^