Entertain (Michael Jackson)

Id: 11959

Entertain (Michael Jackson)
Scenshow * Uppträdande * Mingel * Look-a-like * Fester *
Företagsarrangemang * Möhippor * Skolor etc.

Gillar du Michael Jackson? Vill du göra festen lite roligare? Vill du se något annorlunda och fartfyllt? Vill du överraska dina gäster? Behöver du en känd person till ett arrangemang eller event? Vill du se Michael Jackson showa på nattklubben? Behöver du få fart på möhippan?

Då har du hittat rätt! Jag uppträder och showar som Michael Jackson look-a-like, imitatör och dansare. Jag imiterar Michael och dansar till hans musik med karaktäristiska danssteg och är alltid sminkad och utklädd i exakta kopior av hans scenkläder.
Jag uppträder både med koreograferade shower från kända videos till rena konsertuppträdanden i MJ style – allt från enstaka nummer till mixar på upp till 45 minuter.

Jag sjunger dock inte själv utan mimar med headset/mikrofon till Michaels originalmusik. Repertoaren över låtlistan - med över 20 låtar - kan variera helt efter dina önskemål.
Jag arbetar även tillsammans med riktigt duktiga MJ-dansare och doakör om så önskas.

Michael är min största idol och att vara MJ-artist är för mig ett sätt att hylla och visa kärlek för den största entertainer som någonsin funnits!
Och jag vågar nog säga att jag är den enda som imiterar Michael Jackson på det här sättet!
^