MIKAEL BÄCK BAND

Id: 10329

MIKAEL BÄCK BAND
Michael Bäck Band består av fem professionella musiker som alla brinner för att ge sig in i nya musikaliska miljöer. Vi lägger stor vikt på vid att vara flexibla och lätta att samarbeta med och vi vill att våra uppdragsgivare skall vara nöjda med oss både på och utanför scenen. Detta har blivit lite av ett signum för bandet och det är vi stolta över! Vi kan efter önskemål utöka bandet med t ex blås, stråk & kör m.m. då vi samarbetar med Sveriges främsta musiker inom dessa områden.

Kompbandet:
MBBand blir ofta anlitat som kompband till olika artister, exempelvis Christer Sjögren som vi jobbat med sedan våren 2005. När Rickard Herrey släppte ny skiva i februari -06 var det MBBand som backade upp i TV4 Nyhetsmorgon.
Vi anlitas också genom boknings- och eventbolag som Tommy Lundström, Lundström Event, Ice Management och Krall Entertainment m fl. Vi har b la stått på scen med LaGaylia Frazier vid avslutningsbanketten på Volvo Ocean Race och Jessica Andersson under Swedish Open i Båstad. Vi hade också nöjet att agera kompband till Kayo, Stefan Andersson och Victoria Nilsson på avslutningsfesten vid friidrotts-EM i Göteborg samt Nanne Grönvall, Andreas Johnson, Sarah Dawn Finer och Janne Åström på "TUR 2007" i Scandinavium, Göteborg och mycket mer.
Under 2005 & 2006 har vi anlitats som kompand vid Blue Moon Bars Julgala i Karlstad. Då till artister som Patrik Isaksson, Linda Bengtzing, Herreys, Anna Book, Kalle & Bengan, Sebastian, Hanna Hedlund, Jessica Folcker, Velvet, Sofia Källgren m.fl.
^