MINGOS

Id: 11643

MINGOS
Dansbandmusik som tilltalar alla åldrar.

Vi spelar en härlig blandning av svenska och engelska låtar där vi lagt fokus på bra musik som passar perfekt att dansa till. Låtarnas tempon är a och o när det gäller bugg och foxtrot där vi då självfallet också lagt ett mycket stort arbete. Dessutom har vi både anette olsson & jörgen rhodén som sjunger lead sång vilket gör att det blir en mer varierande underhållning för publiken.

Artister som är representerade i mingos musikaliska utbud:

eagles, smokie, lasse stefanz, streaplers, schytts, elvis, refreshments, Shania twain, m fl, samt eget nyskrivet material.

vår första cd singel släpptes sommaren 2010 med titelspåret gjorde jag rätt eller fel. En eagles inspirerad stark ballad med gripande text framförd av jörgen rhodén
som ej lämnar någon oberörd.

Som andra spår på denna singel finner ni
baby baby, ain´t love grand
En duett framförd av Anette Olsson & jörgen rhodén.
En oerhört svängig countryrock låt som är skriven av
becky hobbs från nashville, usa.

Båda dessa låtar har även legat på sverigetoppen som finns på www.dansradion.se. Ett svensktoppen där bara de bästa dansbanden finns med på listan.

Singel nr.2 med titeln han måste gå släpptes under januari 2011. med som första spår, en nytappning av gunnar wiklunds super hit han måste gå . Jörgen rhodén för med sin härliga röst upp denna låt till riktigt höga höjder.

Spår 2 på singeln, No such thing, är ytterligare en mycket svängig countryrock rökare. framförs här av anette olsson som med sin starka stämma får många kända namn att blekna!
Skriven av becky hobbs & steven dean från nashville, usa.

Kort & gott, mingos är en dansorkester som med sin musik, danstempo, scén närvaro och spelglädje tilltalar en publik i alla åldrar, gammal som ung.

Bara att bjuda upp till dans!
^