Moulin Noir

Id: 13665

Moulin Noir
Lite om Moulin Noir konceptet:
Moulin Noirs värld är en ruffig nattklubb, på en Parisisk bakgata, som drivs av domptören och illusionisten Ziegfried. Ziegfried med sina storslagna planer och drömmar trollbinder publiken, med skratt och vemod, från den forna glamourens, tid när han minns de berömda nöjesetablissemangen i Montmartre- kvarteren i Paris. Till sin hjälp så har han Ivana som side-kick som imponerar med sitt ekivoka ox pisk nummer och Sara hand stående ekvilibristiken och ormkvinnan som trotsar gränserna till vad som är fysiskt möjligt tillsammans så skapar de en kväll som man sent kommer att glömma! -Full med humor, magi och kärlek guidar vi er genom kvällen till extatiska nivåer! Ziegfried inkorporerar personliga tal och eventuella gästartister efter önskemål. Showen delas upp i akter och skapar en helhetsupplevelse utöver det vanliga!

Moulin Noir bjuder in till sin glittrande varieté-värld kring en tre-rätters-middag alternativt så kan den göras som en föreställning eller under en klubb kväll med separata akter.

(Moulin Noir kan även utökas och tar gärna med sig fler internationella artist-vänner. Akrobater, ekvilibrister, jonglörer eller de mer ekivoka burlesque-stjärnorna. Kvällen kan även avslutas med dans och party till rytmerna av vår alldeles egen Dj från Montmartre! -Allt efter era behov!)

Tekniska behov:
Showen kan framföras på svenska eller engelska
Scenmått minimum: 4 x 4 meter
Effekt: Vi har rökmaskin
Scenografi: vi har ridå och scenografiska möbler till scenen
Ljudbehov: vi har ljudmixer, mikrofoner och dj system.
Ni har rumsanpassad PA med XLR ingång och kabel till scenen ljusbehov:
Ni har enkelt front-ljus med på/av och gärna rött bakljus gästartister har specifika tekniska behov

(Det är möjligt att beställa ljus- och ljud-teknik av oss och vi har tillgång till duktiga scenografer om lusten faller på att ut öka)
^