Mr Goran

Id: 5107

Mr Goran
MR GORAN
Trolla kan han och få med publiken - det kan han! Han har shower i alla sammanhang men han jobbar framför allt med Barn- o familjeshower och mingeltrolleri (close-up, trolleri precis framför ögonen). Det som är en av hans styrkor är variationen i showerna med trolleri, ballongvridning, buktaleri och jonglering. Publiken blir på ett påtagligt och roligt sätt engagerad i showen, som ger roliga minnen för lång tid framöver. Go Go Go Mr Goran!

BALLONGKONSTNÄREN MR GORAN
Med snabba fingrar kan Goran vrida och snurra en ballong, allt från en hund till en helikopter. Han är sedan 2005 utbildad ballongartist, CBA, Certified Balloon Artist och är Sveriges störste ballongvridare. Han har vridit ballonger i tv-programmen "Talang 2009" och "Rampljuset 2012". När man ser en ballong berättar den att: "Här är det fest!" och det blir det när Mr Goran/ Clownen Goran/ Tomten Goran är i farten.

CLOWNEN GORAN
En show med Clownen Goran är en upplevelse med många tokiga upptåg för både ung och gammal. Bland annat så bjuds det på trolleri, spännande och snabba ballongfigurer och ett och annat busigt papperstrick.
Clownen Goran vrider gärna ballongfigurer och han kan även mingeltrolla.

NICKI, DEN TOKIGA TALANDE APAN (BUKTALAREN MR GORAN)
Apan Nicki blir en hjälte för många. Med hans rappa mun kan han få en hel publik på fall. Han charmar alla och busar gärna med Mr Goran. Det blir ofta missförstånd, problem med ord, för att inte tala om Nickis trolleritrick som är en höjdare! Nicki har kul, Mr Goran har roligt och publiken vill se mer!

TOMTEN GORAN
Till julen kommer han som vanligt….. Men Tomten Goran ger dig flera möjligheter än vanligt!
Förutom traditionella julbestyr kan Tomten Goran trolla.
Inte nog med det: Tomten Goran kan vrida ballongfigurer. Det medför att tomteverkstan för ballongkreationer kan vara öppen när han kommer på besök.
Snart är det jul igen….. Och vad är en jul utan en Tomte?

BALLONGDEKORATIONER
Det är viktigt med ett glatt välkomnande och en snygg inramning av ett event, allt för att höja feststämningen! Genom att dekorera "rummet" med ballonger skapas goda förutsättningar för att festen ska bli lyckad. Det skulle kunna vara ballongdekorationer i form av portaler, pelare, girlanger, bordsdekorationer, bokstäver, siffror, hjärtan, ballonguppsläpp, ballongnedsläpp... Mr Goran är sedan 2005 utbildad ballongartist, CBA, Certified Balloon Artist och är Sveriges störste ballongvridare.
^