Musikquiz
Musikquiz till personalfest, konferens, after work eller på krogen
Popquizkungen har mångårig erfarenhet av att underhålla med skräddarsydda musikquiz. Med musik från 60-talet och fram till idag, film- och TV-seriefrågor och kanske efterföljande DJ ser vi till att ditt event blir något utöver det vanliga. Vi utgår från Malmö och jobbar i hela skåne.

Förfesten
Musik från 60-talet, 70-talet, 80-talet, 90-talet, 2000-talet och klassiska schlagers? Vi sätter ihop en perfekt blandning utifrån deltagarnas åldrar. En garanterad nostalgitripp som förhöjer festen.

After work
Avsluta arbetsdagen på trevligast tänkbara sätt. Ni fixar dricka och kanske lite tilltugg och vi ser till att stämingen blir på topp. Ett enkelt sätt att göra er AW på arbetsplatsen lite roligare.

Julquiz
Perfekt för julfesten eller i samband med julbordet. Med en “melodikrysset julspecial” skapar vi julstämning tillsammans med bland annat Bing Crosby och Arne Weise.

Musikquiz + DJ
En musikquiz följs ofta av dans. Stämningen efter en quiz brukar nämligen kräva det ;-) Musik från 60-talet och fram till idag förgyller er fest, antingen det är julfest, sommarfest eller någon annan tillställning.

Utrustning
Vi har ljud, ljus och rökmaskin för upp till ca 100 personer

Referenser
Harrys Restauranger, flertalet konferensanläggningar, flertalet kommuner, IKEA, E.ON, Ikano, Handelsbanken, Verisure, Region Skåne etc etc.

^
I samarbete med:

United Stage, Live Nation, 2Entertain, Blixten & Co, MLP m.fl.