Mute!

Id: 13723

Mute!
Mute! Är en kontrast, vi är raka motsatsen till tysta! Vi älskar att se folks puls slå i takt med musiken. Du vet den känslan när du är på en klubb och din favoritlåt spelas, du dansar och har det så fett. Sen kommer nästa låt, men du märker det inte för att nästa låt är lika fet som den
första. GLÄDJE!

Du ska gå ifrån klubben med ett leende på läpparna och en känsla i kroppen av att du vill ha mer. Allt började med en rastlös sommar, då vi bestämde oss för att prova på något nytt ¬ att DJ:a. Vi är två tjejer från Göteborg som har ett gemensamt brinnande intresse för musik och klubbliv.

Vi vill synas, höras och älskar en blandning av smutsiga beats och elektrohouse. Vi har spelat på allt från de skönaste småstadsbarerna till att vara warm ups för bla Dj Sash, Scooter, Audrio och Mikael Weermets. Med nya projekt, samarbeten och dörrar som öppnas jobbar vi mot vår stora dröm. Eclipse är ett samarbete med rock/electronica-bandet Tracker.

Vi hade gjort en slinga och en drop som vi tyckte kändes skitball i studion! Vi och Tracker ligger på samma management, så vi kollade med dem om de ville samarbeta. Vi träffade upp sångaren Mathias i studion tillsammans med vårat låtskrivar/producentteam.

De andra fick direkt feeling på våra idéer - Matthias trasiga röst och growlet funkade perfekt med låten. Nu ser vi fram emot att testa vår edm/trash-låt på dansgolven Josefin & Vicktoria / Mute!
^