MY & MAGNUS

Id: 5181

MY & MAGNUS
My & Magnus bjuder på en fartfylld och händelserik kväll! Showen framförs lika mycket från scenen som bland publiken. Musikal- och shownummer, stepp, hit-låtar, överraskningar och mycket mer varvas på ett underhållande sätt av två fullfjädrade artister. Kända från både TV och landets främsta estrader.

Mer information om My:
My Blomqvist
Uppvuxen i skånska Ängelholm men numera bosatt i Stockholm. 9 år gammal stod hon på scen för första gången, som 15-åring var My på sin första cirkusturné och 17 år gammal arbetade hon som körsångerska och dansare bakom Carola på hennes Fångad av en stormvind-turné. Sedan dess har My arbetat med både shower, revyer och musikaler runt om i Sverige, samt släppt flertalet CD-skivor, bland annat Sommarbaravara tillsammans med Anita Strandell. Hon har gjort mycket barnteater, såsom medverkat i Nils Karlsson Pyssling (på Maximteatern och på Folkan), Sverigeturné som Pippi i Liten musikal om Pippi Långstrump samt agerat Findus i När Findus var liten och försvann. 2005 spelade My rollen som Linnéa i Hemvärnets glada dagar på Fredriksdalsteatern i Helsingborg. 2006 var My på turné i 6 månader med Cirkus Maximum, med sin egen figur Snårpan. 2007 spelade hon Ankie i musikalen Wedding Singer på Värmlandsoperan och hon har även medverkat i turnéföreställningar av både Les Misérables och My fair lady i Danmark. 2008 medverkade hon i Jekyll and Hydepå Chinateatern i Stockholm. Som barnboksförfattare har My skrivit böckerna om Snårpan. Hon har gjort flera musikcds för barn med egenkomponerad musik och även producerat och skrivit Snårpans barnMUSikal. Våren 2010 spelade My farsen Omaka par i Norrköping samt regisserade Ronja Rövardotter i Kolmården. Hösten 2010 spelar My Lucy i musikalen Dracula the musical på Globen. Är Vd för Barnens Förlag.

Mer information om Magnus:
Född och uppvuxen i Stockholm. Har varit verksam artist sedan 20 års ålder. Har sedan det första framträdandet i musikalen Här och Numed bl. a Peter Jöback och Lizette Pålsson i musikalsammanhang spelat roller som Benny i Rent, Petrus och Simon i Jesus Christ Superstar, Mamoulian i Garbo the musical och Lejonet i Trollkarlen från Oz. Har vid flera tillfällen arbetat på Wallmans Salonger och även som körsångare åt bl. a Jerry Williams och Anne-Lie Rydé. I tv-sammanhang har Magnus synts i underhållningsprogrammet Sikta mot stjärnorna, kortfilmen Skroten och novellfilmen HON. Han har även medverkat både som artist och körsångare i melodifestivalen.
I musiksammanhang kan man höra Magnus på One Voices skiva Merry X-mas, Sten & Stanleys San Diego och den svenska originaluppsättningen av RENT.
^