Nailheads

Id: 10886

Nailheads
The Nailheads Bildades en natt på Power meet I Västerås 2007. Sen dess har vi bytt lite gubbar i bandet och släppt två skivor men nu är det fasta medlemmar och vi satsar stenhårt på att hålla vår stil och att i huvudsak spela eget material. Vi arbetar i skrivande stund på vår tredje skiva.
Med hjärtat i både country och punki är vi inspirerade av band som Ramones, Stray Cats, Social Distortion, Buddy Holly och Johnny Cash.

Members are:
.. .. Magnus Appelgren Guitar and Vocals. Jag började min karriär som gitarist i ett punkband på det glada åttiotalet,Men har lirat allt från trubbadur till metal.Men hjärtat finns i Countryn och punken och i Nailheads har jag försökt att kombinera detta.Första skivan va ett experiment och har slagit ut bra men nästa skiva kom att färgas av mitt musikaliska ursprung.Den skivan innehåller oxå att bara innehålla eget material. Denna Skiva vi jobbar på nu blir det bästa vi har presterat någonsin och vi tror att den kommer att uppskattas av er..Så jag säger Keep on rockin och hoppas att vi ses där ute. ..

Roger "Silver" Rennerhag. Solo guitar. Inspirerad av Eddie Van Halen, Chuck Berry och Jimi Hendrix köpte jag mig en gitarr när jag var 11år sen dess har jag spelat av och till i 25år men de sista åren har jag spelat mer än nånsin. om jag inte lirar gitarr så har jag familjen å ta hand om och om de blir nån minut över kickar jag igång min gamla Harley å tar mig en sväng. Så när min bästa polare magnus ringde och ville ha mig i The Nailheads. Då fanns ingen återvändå. kul som fan är det. har spelat med olika band genom åren en del som jag inte minns namnen på ens :) men några som jag lirat med är fender benders dragpipes Buffelbinx gjort gäst spelningar med Billy and the kidz. mm..mm...
^