NaPa Entertainment

Id: 12894

NaPa Entertainment
Klart att ni skall ha en lite mer personlig coverband-duo!
Det är faktiskt smidigare och trevligare med en mer intim inramning som lättast kan skapas med en duett. Ni garanteras en oförglömlig kväll!

Med en stor repertoar av de mest kända rock- och poplåtar från 70-talet fram tills nu, så kommer denna duett att skapa den bästa atmosfären för er/ert fest/event/inneställe. Med allt från mäktiga ballader till glada festlåtar av artister såsom U2, Robbie Williams, Lady Gaga, George Michael m.fl, så kommer NaPa att anpassa sig efter ert och era gästers behov. En sval tillställning eller ett skönt drag? Prata med oss så skapar vi ett specialkomponerat upplägg för er.
NaPa är kanske lite skönare än andra coverband

Duetten NaPa är Natu på sång/programmering och Patrik på gitarr/sång. Både är mångsidiga och erfarna musiker och låtskrivare som har gått samman för att skapa en högkvalitativt coverband. Med en musiksmak som sträcker sig över hela pop- och rockspektrumet så kan det inte bli annat än bra!

För att boka eller få mer information om showen och tillgänglighet; vänligen ring eller skicka oss ett e-mejl redan idag! OBS! Vi gör även spelningar utanför Stockholm.
^