NETTAN HERRMAN (ELVIS)
Anette Herrmann är en unik artist med härlig utstrålning och krut i rösten!

Med ett personligt engagemang som smittar av sig på publiken har hon en säregen förmåga att innerligt beröra. Publiken tas med på en resa fylld av humor och glädje blandat med seriösa inslag - allt präglat av hennes djupa, soulfulla röst. Med stor pondus äntrar hon scenen och sätter fart på stämningen!

Anette är utan tvekan en av Sveriges mest kompetenta artister med mer än 15 års erfarenhet från krogscenerna i Stockholm och Berlin. Hon var med och startade upp Wallmans Salonger i Stockholm där hon blev en stor publikfavorit. 2005 var hon en av grundstenarna i White Christmas, en stor julshow i Stockholm där hon medverkade tillsammans med bland andra Lotta Engberg och Magnus Carlsson.

Denna artists repertoar är mycket bred och man finner musik ur så gott som alla kategorier! Jazz, soul, rock, musikal och visa det finns något för varje lyssnare. En alldeles speciell känsla har Anette för rock och soul och kritikerna jublade över hennes Elvis-show på anrika Mosebacke där hon fick följande omnämnande av självaste ordförande i Elvis Presley Fanclub: Kolla, Elvis är ju en kvinna!

Anette Herrmann är en av de artister som har funnits med i Unlimited Musics verksamhet från starten. En härlig artist och personlighet med ett stort hjärta!

^
I samarbete med:

United Stage, Live Nation, 2Entertain, Blixten & Co, MLP m.fl.