Nicklas & Baganom Band

Id: 16081

Nicklas & Baganom Band
Med ett ben i varje genre rent musikaliskt kommer detta förhållningsvis yngre men väl rutinerade band med sina medlemmar från helt olika musikalisk bakgrund.
"-Det är det som gör vårt sound så speciellt.” sa frontman Nicklas Johansson, även känd från Bluesrock-bandet Jack Daniels & the Screaming Buffalos till Trelleborgs Allehanda i en intervju 2016.

Vi har influenser från den mest originella Blues till den Tyngsta Hårdrocken, och däremellan har vi en sväng om i Soul, Funk och Reggaeträsket också. Musik ska vara roligt, och det har vi. Låtarna är våra egna och skrivs av Frontman Nicklas Johansson. De berör tankar och känslor kring det egna livet och närståendes liv och leverne, framförda på Svenska.

Att lira andras låtar är väldigt utvecklande, så det händer att vi gör det oxå med våran egen tolkning av originalet, både på Svenska och Engelska. Med en gedigen låtskatt och stort bagage passar vi utmärkt på såväl större festivaler som den lilla scenen, renodlad Blueskonsert eller ett svettigt Covergig.
^