NOUR EL-REFAI
Nour El-Refai har på kort tid avancerat som publikfavorit i olika humorproduktioner. Du har mött henne i Sverige pussas & kramas TV5, Morgonpasset P3, Raj Raj TV4 och Morgonsoffan svt. Nour personifierar en mångbottnad komik som med sällsynt timing lotsar svensk humor in i framtiden och skapar debatt.

Våren 2009 sågs Nour i bland annat Ballar av Stål Kanal 5, UR & med egna showen ”Nour El-Refai – om att vara ett får när man vill vara en fågel” på Riksteatern.

Nour arbetar som komiker, konferencier, skådespelerska och manusförfattare. Vintern 2008 gjorde hon efterlängtad debut med sin standup – till den unga publikens fördel.

Humorbiografi

Ballar av stål Kanal5, 2008-2009
Morgonsoffan SVT, 2008
Extra Extra! TV3, 2008
Melodifestivalen, 2008
Morgonpasset P3, 2008
Raj raj, TV4, 2007
Hus i helvete, 2003

Om att vara ett får när man vill vara en fågel, 2009
Almost Like Boys Riksteatern, 2008
Sommarturné med Lars Winnerbäck, 2008

Filmografi

Wallander, vinter 2009
2006 – Beck – Det tysta skriket
2006 – När mörkret faller
2006 – Frostbiten
2005 – Vem är du?
2004 – Generation Y

^
I samarbete med:

United Stage, Live Nation, 2Entertain, Blixten & Co, MLP m.fl.