One More Time

Id: 6449

One More Time
Glitter och glamour, musik med hög igenkänningsfaktor, glimten i ögat och mycket publikinteraktivitet är kännetecknen för showgruppen One More Time.

Gruppen bildades 2000 av två erfarna showartister med bred musikalisk grund från visa, via musikal och pop till hårdrock. Individuellt och/eller tillsammans har gruppens medlemmar framträtt i en rad olika sammanhang från folkpark till Globen; medverkat i musikaler, i shower på kryssningsfartyg, i TV, offentliga konserter, samt vid en rad olika företagsevenemang och andra tillställningar.

One More Time är måna om att showerna inte ska vara något som bara är snyggt att titta på utan att alla i publiken ska göras delaktiga. Medryckande sång- och dansnummer varvas med interaktiva "tävlingar" och lekar där gästerna i allra högsta grad är involverade - en garanterad festsuccé! Repertoaren är varierad och spänner från Dean Martin till Donna Summer. Showen framförs till förinspelade bakgrunder.

Gruppens sammansättning är flexibel från duo till kvartett men vanligast är vi framträder som duo vid mellanstora evenemang upp till ca 200 pers.

Gruppen gör vanligtvis tre inhopp under middagen.
Första inhoppet är ca 6-8 min långt och bjuder gästerna till allsång.

Andra inhoppet är också det ca 6-8 min långt och innehåller publikinteraktiva moment.
Tredje inhoppet är ca 25-30 min långt och innehåller partyhöjande hits varvat med tävlingar och publikinhopp.
^