Paolo Roberto

Id: 525

Paolo Roberto
Kost och hälsa
För två och ett halvt år sedan gjorde jag en dokumentär där jag under tre veckor åt skräpmat och gick upp 16 kilo. Min kropp och min hälsa försämrades drastiskt och bland annat gick insulinet i mitt blod upp med 2000 Efter det gjorde jag en ny dokumentär där jag bantade bort all överflödig vikt, genom att prova på diverse möjliga kurer allt ifrån Nutrilett till tarmsköljning.


Fighting Spirit
Att ha "fighting spirit" är naturligtvis viktigt i boxning men det är också en viktig ingrediens i det dagliga livet. En lördagskväll på ett kallt ringgolv på Åland låg jag knockad och sov. Jag hade inte bara blivit av med min mästartitel utan jag var också arbetslös. På måndagen veckan efter hade jag startat ett nytt företag och på onsdag samma vecka hade jag sålt in sex stycken dokumentärer till TV 3.


Utanförskap
Man kan säga att utanförskap är en del i min uppväxt då jag höll på att kasta bort mitt liv. Jag har till exempel blivit knivhuggen tre gånger och Stockholmspolisen klassade mig som en av Sveriges tre farligaste ungdomar under 18 år. Min gamla rektor sa till mig att ”sådana som du hamnar alltid i fängelse” och jag var verkligen på väg att bli inlåst. Men jag lyckades vända mitt liv och är idag egen företagare, lyckligt gift och har snart två små guldklimpar till barn.
^