Patrik Sandberg

Id: 3064

Patrik Sandberg
PATRIK - TURNÉLEDARE
Patrik Sandberg växte upp i Trollhättan men hamnade i Stockholm och han flyttade sen utomlands i början av 90-talet, bytte karriärsinriktning och studerade till skådespelare både i Frankrike (Paris) och senare i USA där han gick på det världskända Lee Strasberg Theatre Institute i New York (och Los Angeles)

Det var i USA som han också på allvar började glida in på produktionssidan som när han kom till Sverige (Stockholm) igen har lett till att han är känd som en av Sveriges ledande artist och - nöjesförmedlare. Patrik arbetar idag med förmodligen landets största kontaktnät av artister och aktiviteter. Genom detta har han också gjort sig känd som en mycket duktig eventsamordnare, koordinator, producent och arrangör med många företagsarrangemang och festivaler med mera på samvetet.
På fritiden läser han mycket om historia, konst och design om han inte lagar middag åt sina vänner då han har ett stort intresse av mat och dryck. Krogen har ju fått ganska många besök genom åren också...
Snabba bilar brinner han för! Ett stort film och -musikintresse finns ju där av naturliga anledningar. Det är extra kul när både arbete och personliga intressen är samma sak tycker Patrik som konstant funderar på nya spännande projekt att genomföra. Än finns så mycket kvar att göra anser han.
Annars reser han så mycket han kan. Det har han gjort hela sitt liv sen han gav sig ut på sin första tågluff som 16-åring. Charterresor är inget som intresserar honom! "Jag älskar att möta främmande människor och kulturer, prata främmande språk och leva in i den kultur man upplever. Det måste bo en "lyx"-vagabond i blodet på mig som aldrig får nog." säger Patrik med en något allvarligare baktanke om hur världen ser ut för många människor.
Patrik älskar svåra utmaningar som ställer hårda krav. Livet är mer spännande så menar han och han får nya "kickar" av det.
När det gällde "Welcome To Sweden" fascinerades Patrik av det "omöjliga" i att planera en 14 dagars event-turné på endast 2 veckors tid och att sen genomföra det direkt på TV. Allt ett svep!
- Går det sen åt helvete så kan man inte backa bandet. Alla kan se det!
^