PEPPE & STEFFE

Id: 8574

PEPPE & STEFFE
Hej! Vi heter Peppe & Steffe och har spelat tillsammans i 3 år. Vi har båda sysslat med musik i större delen av våra liv. Och vi kommer att fortsätta med det tills fingrarna ramlar av oss.

Peppe: En glad prick som är uppväxt i hjärtat av Södertälje. Endast 47 år och är i mycket gott spel skick. Spelat trummor i sitt tidigare musikaliska liv! Nu en inbiten gitarrist med en underbar stämma! Peppe är även utbildad Musikhandledare. Musiken har en stor plats i Peppes hjärta! Har en bred musiksmak men Uffe ligger varmt om hjärtat. Peppe skriver även sin egen musik och texter och uppträder i olika sammanhang. Även verksam i folkmusikens värld.

Stefan: Även han är en glad och spelglad prick! 37 år och är boende i Södertäljes utkant på landet. Blev indragen i musikvärlden som 10 åring av sin morfar som släpade med honom på dragspelskurs. Sedan dess har musiken hägrat stort i Stefans liv. Spelat gitarr i många år och precis som Peppe gillar han att sjunga ut sin stämma! Mycket blandad musiksmak men är stor beundrare av Lars Winnerbäck. Stefan skriver även sina egna låtar och texter.

Peppe & Steffe träffades av en ren slump av en sångfågel i Södertälje. Det sade "klick" redan vid första repet. Och sen dess har det rullat på och vi har haft många roliga och lyckade spelningar. Där vi aldrig lämnar våra uppdragsgivare besvikna.
^