Peter Brynolf

Id: 7969

Peter Brynolf
Ett stjärnskott på den magiska himlen. Peter Brynolf trollar med häpnadsväckande skicklighet, en stor portion humor och rejält med självdistans. Han har en ständig glimt i ögat och bjuder på oanade överraskningar. Perfekta kvällsalternativet till konferensen!

Close up / Mingeltrolleri är en av de mest fantastiska formerna av trolleri!!! Peter får det otroliga att ske i publikens egna händer - saker du tidigare trodde var trickfilm utförs nu mitt under näsan på gästerna.
Peter går runt och mingeltrollar under fördrinken eller vid borden under middagen. Låt dina inbjudna upptäcka att de utan förvarning befinner sig mitt uppe i en föreställning de inte trodde var möjlig. Att på nära håll få uppleva magi med spelkort, mynt, bestick, cigaretter eller vad som finns till hands är en mäktig upplevelse som ingen annan underhållningsform kan erbjuda.
Kombineras fördelaktigt med ett mindre scenuppträdande exempelvis till kaffet.

Scenshow - Kaniner gör sig inget besvär när det moderna trolleriet förs till nya dimensioner.
Detta är en scenakt med fokus på publikkontakt och underhållning där humor blandas med trolleri... resultatet är häpnadsväckande!
Tillsammans med tre tjejer utbildade vid Performing arts School i Göteborg bjuds det på en föreställning bortom gästernas vildaste fantasier. Fartfylld dans och otroliga röster blandas med förstklassig magi och inte minst humor och ger gästerna en oförglömlig kväll.
^