Peter Rylander

Id: 8684

Peter Rylander
Peter Rylander är RÄTT person att boka för att få garanterad fart på möten av olika slag.
Peter har blivit känd för en stor publik i Sverige, bland annat som programledare för det populära barn/familjeprogrammet Amigo (Svt).

Idag tar Peter uppdrag som konferencier/entertainer på konferenser, kick-offs, fester och alla arrangemang där hans unika publikontakt, värme och energi verkligen kommer till sin rätt!

Peter har också skapat ett koncept som heter RespektGympa, där han på ett mycket tydligt sätt föreläser om värdefrågor såsom Empati, Respekt och Sann Vänskap!
Denna föreläsning vänder sig först och främst till barn/skolungdomar, men har också visat sig göra succé bland folk i vuxenvärlden.

Nöjd Kund Garanti Utlovas!


PS. Som DJ så spelar jag alla sköna, glada hits från både 60,70, 80, 90 och 2000-talet!
Läser av publiken och spelar med en god fingertoppskänsla. I det flesta sällskap där åldern är mellan 30-65, så är ju Motown-musiken alltid något som går hem mycket väl + att man såklart även lägger in lite nyare musik emellanåt!

Kommentarer:

2016-04-28 12:23
Betyg: 5

Vi anlitade Peter till en stor personalfest för närmare 250 personer. Hans uppdrag: Konferencier, mingel-DJ, entertainer, hålla i en quiz-show m.m. Peter hade lovat oss en storslagen show med massa positiv energi som skulle spridas bland personalen. Förväntningarna var väldigt höga… Resultatet kan bara sammanfattas med ett ord: SUCCÈ! Peter bjuder på sig själv, får igång personalen från första stund och ser till att ALLA känner sig delaktiga under kvällen. Under hela kvällen och kommande vecka fick jag höra lovord som i första hand riktades till Peter. Vi kommer absolut anlita Peter igen. /Charlie Butikschef Willys Port73 Haninge”

2014-11-24 15:27
Betyg: 5

"Stort tack för att du gjorde vår kväll oförglömlig! Din energi och din glädje smittade verkligen av sig till oss. Tänk att du fick 80 personer att ställa sig på stolar och bord och att dansa loss ordentligt! (Den äldsta var 77 år). Jag fick jättemycket feedback dagen efter och att alla hade haft så kul!" Ingela Andrée Personalchef, Privattandläkarna

2011-05-14 17:09
Betyg: 5

Om jag var tveksam tidigare, så tar jag tillbaka allt. Han gjorde kvällen, vilken kille, vilken energi. Han vet hur man får en kväll att lyfta och gäster att trivas. Classe på ICA Flygfyren

^