Pether Nilsson

Id: 15630

Pether Nilsson
Pether Nilsson från Osby sjunger country från 50-talet o framåt med förkärlek till Don Williams, John Denver, Willie Nelson, Merle Haggard, Kenny Rodgers och flera av dom äldre countrylegenderna och naturligtvis finns även Jim Reeves och Elvis med på låtlistan och kör även Doug Seegers härliga Going down to the river. Passar lika bra för sittande gäster som för de som vill upp studsa lite. Kan även köra till dans med gamla dansbandsgodingar.

Har lirat dansbandsmusik i lite olika gäng sedan 80-talet där jag spelade keybord och sjöng, har haft musiken som ett glädjeämne om helgerna för att komma ut och träffa publik och har samtidigt drivit ett verkstadsföretag sedan 80-talet och nu efter ett uppehåll på ca 10 år är jag enormt sugen på att få komma ut och möta publiken igen och få sjunga dessa underbara countrysånger. Lyssna gärna på det jag lagt ut på youtube.

Har eget PA och ljus och sjunger till förinspelat komp, behöver inget större utrymme att stå på så därför kan jag lira i mindre lokaler men min anläggning klarar även större ställen.
^