POKER EVENTS

Id: 9603

POKER EVENTS
Pokerkväll med kollegor eller kunder
Poker har snabbt blivit världens största spel. Det är enkelt att förstå varför!
Poker är ett spel där alla kan tävla på lika villkor. Ung som gammal, kvinna såväl som man, alla har lika stora chanser att vinna. För i poker är det list, mod och en gnutta tur som avgör vem som till slut står som segrare.

Bjud in till en spännande kväll
Det behövs lite mer än en kortlek för att få den rätta känslan. Vi bjuder in till en egen lokal centralt på södermalm i Stockholm. Här finns stora bekväma pokerbord, professionella dealers, keramikmarker och allt som behövs för att prova på livet som pokerhaj för en kväll.

Enkla regler och taktiksnack
Pokerutbildning ingår i alla våra event. Vi ger en lättsam inblick i pokerns bakgrund, men framför allt ägnar vi tiden till att förklara spelet och dess finesser. Vi kan inte lova att ni är riktiga pokerproffs när ni går härifrån men ni kan garanterat ha nöje av spelet. Om ni önskar lägger vi gärna till roliga bonustjänster som fråga coachen-kort. Då får varje spelare ett kort som ger honom eller henne möjlighet att tillkalla en erfaren spelare och få råd om hur en hand skall spelas.

Turneringen börjar
Hur lång tid skall turneringen ta? Oavsett om ni bara är ett fåtal eller om ni fyller hela lokalen så kan vi med ganska stor precision bestämma när den stolte vinnaren skall sitta med alla marker. De som åker ur turneringen kommer att trivas i vår losers lounge där det finns bar med fullständiga rättigheter och sköna soffor.

Vinster
Naturligtvis går varje turneringsvinnare härifrån med en stilig prispokal med er turnerings namn graverat. Men vill ni lägga till egna priser, går det också bra. En rolig metod är att utfärda pris (s.k. bountys) på vissa spelares huvuden. Säljarna, chefer eller kanske företagets självutnämnda pokerexperter? Den som slår ut en sådan spelare får då en specialvinst oavsett placering i turneringen.

Mat och dryck
I vår bar och lounge kan man slappna av och njuta av någonting gott att dricka. Mat ordnas med catering från Stockholms mest välrenommerade cateringföretag. Välj mellan allt från dignande skaldjurs
bufféer till något mer lättsamt, och allt med absolut toppklass.

Personal
Vi tillhandahåller personal som är proffs ända ut i fingerspetsarna såsom servitriser, bartender, dealers, turneringsledare samt pokerproffs om det önskas.
^