Pole Dance & Stripaerobics

Id: 9964

Pole Dance & Stripaerobics
Ni anländer till vårt fräscha studio vid östermalmstorg ca 10-15 minuter innan klassen så ni hinner byta om i lugn och ro.

Därefter byter ni om och möts sedan upp i loungen av er instruktör för att bege er in till studion där en timme fullspäckad av höfter, svett, skratt och moves ni aldrig trodde ni skulle göra väntar!

Vi börjar med uppvärmning för att väcka kroppen och sätta party stämningen, sedan får Ni lära Er en koreografi som kanske kan komma till användning på bröllopsnatten(?) men framförallt visas upp under kvällen!

I slutet av timmen blir det finaler och läge att föreviga brudens talanger på film. Självklart får Ni fota och filma hur mycket Ni vill under hela timmen. Innan Vi släpper Er till övriga aktiviteter stretchar Vi ut kroppen för att minska chansen till träningsvärk.

Efter klassen disponerar ni ett av våra omklädningsrum med tillgång till dusch (där shampo, tvål och balsam redan finns på plats). Även fön och stylingprodukter finns tillgängligt.

Ni lämnar studion med diplom över genomförd strip kurs och en CD skiva med final låten så ni kan "tvinga" bruden att göra den flera gånger till under kvällen eller varför inte på bröllopet?
^