Prinsessan Sandra & Prinskörven

Id: 13218

Prinsessan Sandra & Prinskörven
Prinsessan Sandra och Prinskörven har hittat en hel stor skattkista full av överraskningar, hemligheter, ruskigheter, fnatt och skratt! Visst vill ni också ta en titt?

Prinsessan Sandra och Prinskörven är en fartfylld, interaktiv föreställning anpassad för barn i åldrarna 3-10 år, där barnen aktivt deltar i föreställningen och tas med på en hänförande och förtrollande resa bland prinsar, prinsessor, robotar, samer och börvelsnytor.
Showen innefattar massor av klädombyten, interaktiva lekar för barnen, sketcher, massor av tokerier och framför allt sång och dans. Allt framförs med egen- skrivet material och bland annat låtar från sommarlovsmorgon Hej, hej sommar.
Ett tydligt norrlandstema finns där alla lär sig att jojka på samiskt vis och får ta del av den samiska kulturen. Uppvärmning med alla barn görs bade kroppsligt och vokalt.

Barnen är hela tiden delar av rekvisitan och föreställningen på så vis delaktiga på ett helt annat sätt än i gängse barnföreställningar.
Barnen är aktiva från början till slut och rörelser är en stor del av föreställningen. Showen avslutas med festliga lekar där tre frivilliga barn kommer upp och får utföra de mest tokiga utmaningar alltmedan övriga publiken hejar på och startar igång de tävlande. Mycket fina priser utlovas till samtliga tävlanden. Efter showen blir det kramkalas med autografer, ballongfigurer och ansiktsmålningar till barnen!
^