PUBLIKMAGNETEN

Id: 10347

PUBLIKMAGNETEN
VILKA VI ÄR:
Vi är ett produktionsbolag som skapar levande innehåll till företag och organisationer tillsammans med kända skådespelare och manusförfattare. Pia Johansson, Tess Paulsen, Peder Falk, Iwa Boman, Helge Skoog, Johan Paulsen och Lennart R Svensson är kärntruppen i våra produktioner. Men vi samarbetar ofta med kollegor i branschen och vårt breda kontaktnät i film- och teatersverige borgar för att vi levererar med hög kvalitet.

VAD VI GÖR:
Vi skräddarsyr film och teater till näringsliv och organisationer. Antingen som ren underhållning, men ofta med ett specifikt uppdrag.
Att tillexempel skapa förståelse för förändring, öka självmedvetenheten i en organisation eller få medarbetare att känna större engagemang i företaget. Vi kombinerar ofta filminslag med teaterframträdande i en ovanlig och spännande blandning. Men vi gör också fristående filmproduktioner, avsedda för offentlig publik.

HUR DET ÄR:
Film är idag inte något som bara finns på bio - rörliga bilder finns på intranät, iPods mobiltelefoner, i ryggstöd på flygplan, på webben och på kylskåp eller i små monitorer i en butik. Budskap med rörliga bilder har fått en helt nya arena. Utbildning, information, reklam och kommunikation presenteras på ett sätt som vi ännu bara sett början på. Och för dig som vill leverera sådana budskap är det förstås viktigt att innehållet är genomtänkt, professionellt presenterat och intressant.

VAD VI GJORT:
Några företag och organisationer vi arbetat med är:
SJ
Fortifikationsverket
Svensk Mjölk
Läkemedelsindustriföreningen
Livsmedelshandlarförbundet
Sveriges Kommuner och Landsting
Vinnova
Vin & Sprit
m.fl.
^