PUGH 69

Id: 8664

PUGH 69
Hej, det här är Pugh Rogefeldt.
Jag gjorde min första Long Play-platta och debut 1969. Anders Burman blev min demon-producent och han kom på den geniala iden att ta med Janne Carlsson och Georg "Jojje" Wadenius som mina medmusikanter.
Janne va en legendarisk trummis i bland annat Hansson o Carlsson och Jojje va en het och hipp multimusiker som det gällde att få tag på innan han emigrerade till USA. 
Burman kunde inte ha mer rätt. Plattan kom att heta "Pugh, ja dä dä ä dä", och växte i sin blygsamhet till att idag ha nått ett slags kultstatus.
Den anses som starten på det man kan kalla - Svensk rock `n roll,  med allt va det innebär. 
Janne, Jojje och jag har sedan dess varit upptagna av våra olika spår och det är först nu som vi har kommit på att - VI HAR JU ALDRIG VARIT PÅ SCENEN SAMTIDIGT ! 

2006 ska det bli av. Det har varit så mycket snack att det går inte att stå emot längre. Vi kommer att göra allt för att infria förväntningarna och bjuda på en annorlunda men ändå bekant föreställning.

I planerna ingår en idé - att göra en häftig ny-mix av våra första plattor innan sommaren och i den inkludera några nyinspelade spår.

See ya.
Pugh.
^