Putte Svensson Sahlin

Id: 13965

Putte Svensson Sahlin
Putte Svensson Sahlin kallar sin hyllade föreläsning för Rumsren Rebell och i den beskriver han sin resa från uppkäftig punkare till prisad entreprenör. Föreläsningen kretsar kring drivkraft, utveckling och nytänkande. Men det är ingen spikrak resa som skildras.

Hultsfredsfestivalens 25-åriga historia kantades av både framgångar och bakslag det värsta bakslaget kom i juli 2010 då festivalen försattes i konkurs. Men i Hultsfred finns det ett gammalt talesätt: Går det inte, så går det ändå Även i de mörkaste situationer går det att hitta nya vägar och skapa nya möjligheter.

Utan att skyla över eller maskera något berättar Putte Svensson Sahlin om hur några uttråkade ungdomar i Hultsfred förverkligade sina drömmar och lyckades övervinna alla hinder. Det är en både underhållande och tänkvärd föreläsning.

I Putte Svensson Sahlins vokabulär finns det inget som heter omöjligt, för han har gång på gång lyckats genomföra det omöjliga.

Efter du har upplevt Rumsren Rebell kommer du att ha smittats av samma drivkraft och engagemang som Putte Svensson Sahlin använt sig av i alla sina projekt. Då kommer även du att känna att det omöjliga kanske inte är så omöjligt trots allt. För går det inte, så går det ju ändå

Rumsren Rebell är en mycket uppskattad föreläsning som hållits får så väl skolklasser som företag i både Sverige och Norge.

Ta chansen att låta din grupp bli riktigt inspirerade.
^