ReWind Rock

Id: 14317

ReWind Rock
Låt oss få presentera ReWind Rock! Om du behöver en trubadur till er fest så har ni hittat rätt. ReWind Rock är det perfekta valet av underhållning till just den här typen av fester.

Vi kommer med eget PA, ljus, stor repertoar och ett glatt humör. Om festen är stor eller liten så gör get ingen skillnad som helst men ring gärna så att vi kan diskutera fram det alternativ som passar just dig och dina gäster bäst. Ni kan välja mellan en duo eller trio beroende på budget och känner du att ni vill ha ett helt live band så kika gärna på Pop Tease som är vårat Coverband.

Vårt jobb är att se till att er kväll blir exakt som ni tänkt er och bättre. ReWind Rock har många års erfarenhet och har bland annat spelat på Julbord, företags fester, födelsedags kalas, festivaler, bröllop och diverse andra event. är du intresserad och vill ha lite mer information om oss eller om du har frågor så skriv eller ring gärna.

Använd gärna vår utrustning för att koppla in iPads/iPods eller telefon för att spela egen/inspelad musik när bandet inte spelar. Vi har också extra mikrofoner till tal eller om någon modig själ skulle vilja komma upp och sjunga en låt eller två! Vi innehar F-Skattsedel)
^